Hejsan

Har inte bloggat på en vecka, men har helt enkelt inte känt nåt sug efter att skriva. Men tänkte skriva lite snabbt om vad som hänt senaste veckan.

Torsdag 5/2: tränade jag hoppning för lina, mycket energi i hösten men stundtals kunde jag kontrollera henne fullt ut och andra stunder totalignorerade hon mig och gasa på så jag fick styra in i sargen.. Avslutade iaf med att hoppa en bana med tolv språng, felfritt, jag hade kontrollen och kunde reglera henne, även fast hon kicka ibland. Finns film om ni vill se.

Fredag 6/2: jag gick upp och red henne i skritt och trav innan skolan, efter skolan åkte jag till Örebro och böt en blus, köpte en bh och åt kinamat med Marielle. Sen gick jag till lägenheten och mötte upp familjen innan vi åkte till Gustavsvik på invigningen. Kom hem vid 12 o tvärdäcka.

Lördag 7/2: gick upp vid 9 ungefär, åt lite frukost och packade i ordning för dressyrträning, sen åkte vi vid 10. Kom fram och gjorde i ordning henne och red fram. Fick göra mycket mjukgörande, hon är ju lite stel och med all hennes energi blir det lätt en dragkamp mellan oss, är supernöjd. Var väldigt givande.

Söndag 8/2: jag var ute och red i skogen, sen mös jag lite med hästarna bara.

Måndag 9/2: var jag i skolan sen när jag kom hem red ja en kortis, sen städade jag, sen åkte jag till donken haha.

Tisdag 10/2:  storstädade rummet, mocka ur lite av bellas bädd och fyllde på ny halm, städade i sadelkammaren.

Onsdag 11/2: red ut och gjorde mycket sidförande rörelser så hon fick korsa baken.

Torsdag 12/2: tömkörde Bella, gjorde öppnor och slutor och koncentrerade mycket på att hon var lyhörd och avslappnad. Avslutade med att tömkörde lite i djup snö så hon fick lyfta på benen lite. Sen åkte vi och vaccinerade henne.

Fredag och lördag har mamma skött stallet.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0