Hejhej!

Va nyss uppe i stallet och fodrade, gick en sväng med en överladdad Bella också, sen när jag stallde in henne i boxen igen vart hon skitsur för hon ville ut och springa i hagen. Nu ska jag försöka få i mig någonting att äta, har dock en känsla av att det inte kommer gå då jag redan är spyfärdig.. haha
Måste även säga tack till Ewe som kommeroch hjälper mig idag, och fotar! Ska försöka få mamma och filma så jag får en film idag också, hihi.
 
 
bjuder på en jätteseriös bild, min häst är snäll ok? ;)
 

Fullspeckad dag!

Hej! Vaknade för en stund sen så har käkat lite frukost. Nu ska jag bege mig till ridhuset och vara fotograf där på ponnyhoppningarna, hoppas på att jag och kameran vill samarbeta idag! När jag kommer hem sen blir det att trimma Bella inför i morgon,efter det ska hon tvättas, hon ska få gå en promenad, ben ska lindas och hon ska finslipas lite. Och helst om det hinns med ska jag på att rida Miller en sväng och ta med Boysen som handhäst, men det återstår att se..
bjuder på en bild på evelinn och rhett butler jag fotade förra helgen!
 

Dagens ridpass x2

När ja kom hem från skolan slängde jag på mig mjukisar och cinverse och drog ut och red barbacka på Bella, gick ner till "ån" så hon fick gå lite i vattnet, sen red jag iväg till banan och red lite dressyr, och kände att gas och broms fanns, körde mycket övergångar mellan skritt trav och ökad trav, sen när hon kändes mjuk och fin la jag in lite galopp, gud vad fin hon var! Så nöjde mig där, sen skrittade jag Bella tillsammans med Hanna som va ute och gick med Halo, sen när vi passerade mig på tillbakavägen lämnade jag Bella och följde med henne. Så longerade vi Halo lite så hon fick bralla av sig lite innan jag fick hoppa upp. Sådär jättebra i mjukisar och converse, på en oinriden häst.. Jaja det gick bra och hon var supersnäll! 
 
 
en bild på Halo bara någon månad gammal ♥
 

RSS 2.0