Dagens träning

Började med att hjälpa till och plocka fram hindren och då fick Bella följa med och skritta, sen hoppade jag upp och skrittade några varv innan jag började trava och sedan galoppera fram.
Sen samlades vi och checka av vad vi skulle göra innan vi började rida fram tillsammans. Fick börja emd att släppa stigbyglarna och rida lätt och efter det sitta ner i sadel, samma sak i båda varven. Sen tog vi galopp och öka och minskade den.
 
 
Sen började vi att hoppa på volt, och hon kändes väldigt lugn. När vi hade kommit på volten några gånger skulle vi komma på mittlinjen på två hinder som stod på diagonalen, skulle alltså hoppa hindren snett och ha en rakriktad häst hela vägen. Det var klurigt men det gick bättre än vad jag trodde!
 
 
Efter det fick vi komma på ena långsidan där det först låg tre stycken galoppbommar, sen ett galoppsprång till ett räcke med utrullad markbom. Kom fel på den första bommen de första gångerna, men det ordnande Bella upp på de andra så vi kom bra till på räcket. Började på minihinder och sen höjde vi efter varje gång, samt längde bommarna lite. Blev lite trång mellan galoppbommarna och hindret när det blev högra höjder så hästarna drog sig lite åt sidan så det blev längre.
 
 
Sen efter det fick vi hoppa tre studs, med fem galoppsprång till en oxer, och sen avslutade vi med att hoppa en bana där nr.1 var oxern till studsen, sen räcke snett igenom på båge till en oxer, sen ett cavaletti snett igenom till långsidan med galoppbommar och räcket. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Neapocalypse - klickerträning och unghäst ・゚♥ ✞

Härligt med hoppträning! :)

Svar: ja verkligen! :D
Josefin Blomberg

2015-04-09 @ 10:17:11
URL: http://neapocalypse.se
Postat av: Victoria

Låter som en väldigt rolig hoppträning! Fina bilder :-)

Svar: Ja den var super! Mamma tackar :-)
Josefin Blomberg

2015-05-05 @ 10:50:19
URL: http://rideon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0